Site icon USA NEWS 24

Dit is wat er gebeurde tijdens Taylor Swift’s Eras Tour Opener: de setlist en meer

Taylor Swift opende gisteravond haar Eras Tour in het State Farm Stadium in Glendale, Arizona, en gaf verschillende nummers hun livedebuut in een gigantische set van drie uur. Voor 70.000 fans nam ze een enorme setlist door met fragmenten van elk van haar 10 albums, terwijl ze zich voornamelijk concentreerde op haar recente werk: nummers van Minnaar, Voor altijdEn Middernacht maakte zijn livedebuut en de set werd afgesloten met een uitgebreide suite gewijd aan de laatste. “Ligt het aan mij of hebben we nog veel in te halen?” plaagde ze de menigte en voegde er later aan toe: “Het is een understatement om te zeggen dat er veel is gebeurd. Ik kan er niet eens op ingaan hoeveel ik je heb gemist, want er is geen manier om het te verwoorden. Bekijk de volledige lijst (samen met veel spoilers) hieronder.

Het is inderdaad Swift’s eerste volledige tour in vijf jaar. In die tijd bracht ze vier nieuwe albums uit –Minnaar, Folklore, Voor altijdEn Middernacht-en onthulde de volledige “Taylor-versie”. Onbevreesd En Rood, en er komen er nog meer in die serie. (Vooruitlopend op de touropener bracht Swift nog vier nummers uit: drie covers, plus een niet eerder uitgebracht nummer.) Ze opende de show met Minnaar suite, opent met een medley van “Miss Americana & The Heartbreak Prince” (zijn eerste live optreden) en “Cruel Summer” terwijl hij pronkt met een diamanten jumpsuit.

Nadat ze zich had omgekleed in een countryzangeres en het podium in een historisch decor had gekleed, begon ze met “Fearless” met een elektrische gitaarversie van het titelnummer, zoals Bord notities. De Voor altijd segment omvatte live-debuten van “‘Tis the Damn Season”, “Marjorie” en “Tolerate It”, evenals een zelfbewuste grap van Swift, die zei dat het album er een is waar ik absoluut dol op ben – ondanks wat sommigen van jullie zeg maar op TikTok … ik heb het gezien. Ik heb het allemaal gezien!”

Onderdelen van Reputatie, Nu spreken, Rood, Folklore, in 1989, gevolgd door haar titelloze debuut, een flipperkast tussen intimiteit en spektakel: akoestische uitvoeringen van “Mirrorball” en “Tim McGraw”; videosequentie die Swift veranderde in een “Godzilla-achtig wezen dat de stad terroriseert” (po Bord) tijdens “Anti-Hero”; zwaaiende neon golfclubs die een geanimeerde auto aanvallen in “Empty Space”; en uitgebreide choreografie overal. Tegen het einde van de 200ste minuut, a MiddernachtFinale met een thema toonde meer dan de helft van dat album uit 2022, inclusief het live-debuut van “Lavender Haze” en verrassingsset dichterbij, fanfavoriet “Karma”.

De tour gaat vanavond verder met een tweede show in het State Farm Stadium in Arizona, dat voor de gelegenheid plechtig is omgedoopt tot Swift City.

Taylor Swift Eras Tour Opening Tracklijst, via diversiteit:

“Miss Americana en de Prins van Broken Heart”
“Wrede zomer”
“Man”
“Je moet kalmeren”
“Minnaar”
“Boogschutter”
“Onbevreesd
“Je hoort bij mij”
“Liefdesverhaal”
“Dit is een vervloekt seizoen”
“Wilg”
“marjolein”
“Problemen met champagne”
“Tolereren”
“…Klaar voor?”
“Delicaat”
“Geef mij niet de schuld”
“Kijk wat je me liet doen”
“betoverd”
“22”
“We zullen nooit meer samen zijn”
“Ik wist dat je in de problemen zat”
“All Good (versie van 10 minuten)”
“De onzichtbare snaar”
“Betty”
“De laatste grote Amerikaanse dynastie”
“augustus”/ “illegale banen”
“Mijn tranen ketsen af”
“Vest”
“Stijl”
“lege ruimte”
“Schud het af”
“De wildste dromen”
“Slecht bloed”
“Mirrorball” (akoestiek)
“Tim McGraw” (akoestisch)
“Lavendel Mist”
“Anti held”
“Middernachtregen”
“Wraak Shit”
“met juwelen getooid”
“Plannen”
“Karma”

Exit mobile version